Så söker du hyresrätt

Registrering och intresseanmälan

För att söka en ledig lägenhet hos oss behöver du registrera dig som bostadssökande, där anger du dina personuppgifter, önskemål osv. När du gjort det får du ett användarnamn och lösenord så att du kan logga in på din sida. Nu kan du lämna intresseanmälningar för lediga lägenheter. Du hittar sedan dina intresseanmälningar i din Intressekorg. Du kommer även få ett mail när vi får en ledig lägenhet som passar dina önskemål.

Håll ditt konto uppdaterat

För att dina intresseanmälningar och önskemål ska finnas kvar hos oss behöver du minst var tredje månad logga in på din sida. I annat fall stängs ditt konto och du måste registrera dig som bostadssökande på nytt.

 Vad händer sen?

När du har lagt lägenheten i din intressekorg finns du också med i våra listor över sökande för just den lägenheten. Vi tar sen kontakt med dig om du är aktuell för visning. Läs mer om uthyrningsprocessen när en lägenhet blir ledig och hur vi gör vårt urval.

Lägenheten syns inte i min intressekorg

Om en lägenhet som du har anmält intresse för inte längre syns i din Intressekorg, beror det på att uthyrningsprocessen har påbörjats och att lägenheten tagits bort från hemsidan. Du finns fortfarande med bland de sökande även om den inte längre syns i din intressekorg.